Geen categorie

3 tuintips zodat jouw tuin klaar is voor de zomer

In Nederland zijn we vaak bezig in de tuin en willen we graag dat onze tuin er goed uit ziet. Voor de zomer willen we onze tuin er weer goed bij hebben liggen en dus moeten we weer aan de slag. Om je tuin weer strak te hebben voor de zomer in het nu toch wel tijd om te gaan beginnen met tuinieren. In deze blog geven wij je een aantal tips voor een mooiere tuin. Deze tips zullen ervoor zorgen dat ook jouw tuin er weer goed bij ligt in de zomer.

Hoge bakken

Iets wat steeds meer mensen hebben in hun tuin is beplanting in bakken. In plaats van in het gras planten mensen nu liever in hoge bakken. Dit geeft de tuin een wat strakkere uitstraling. Op het internet staan veel voorbeelden van beplanting in hoge bakken. De bakken zijn op veel verschillende manieren verkrijgbaar er zal dus voor elke tuin wel een goede optie bij zitten.

Werk de kliko’s weg

Een container ziet er natuurlijk niet mooi uit en deze wil je liever niet in je tuin hebben staan. Helemaal als je in de zomer zit te genieten in de tuin zul je je gaan ergeren aan de containers. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht namelijk kliko ombouw. Je hebt kliko ombouw van kunststof en van hout. Kijk op In-Garden.nl voor een overzicht van kunststof producten.

Plaats een overkapping

Door een overkapping te plaatsen creëer je een zitplek in de tuin waar je even goed tot rust kunt komen. Zo kan je onder je overkapping ook nog eens mooie avonden beleven met je vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *