Accessoires

Je tuin leuk stylen met een Capi regenton en plantenbak!

Ook al zitten we nog volop in de winter, het voorjaar staat toch al gauw weer voor de deur. Ik ben zelf echt gek op het voorjaar, dit is mijn favoriete seizoen. Sinds een paar jaar woon ik nu ook in een huis met een mooie tuin, en je vindt mij in het voorjaar vooral daar! Of ik ben lekker in de tuin bezig, of ik lig in het zonnetje met een boek en een lekker drankje! Nu ik dus een grote tuin heb, ben ik ook begonnen om echt een stijlvolle tuin te maken. Interieur design heeft me altijd al bezig gehouden, maar ik heb dat nu ook uitgebreid naar de tuin. Vandaag schrijf ik een blog over wat stijlvolle producten voor in de tuin, en wat algemene tips hoe je je tuin heel stijlvol maakt zodat je er optimaal van kan genieten en in tot rust kan komen, veel leesplezier!

 

Wat tips om je tuin net zo stijlvol te maken als je huis

Om je huis leuk in te richten kun je eindeloos inspiratie op doen, en zijn er veel winkels beschikbaar om je huis om te toveren alsof het uit een magazine komt. Voor je tuin is dit veel minder toegankelijk, tenzij je een expert kunt veroorloven die je tuin helemaal onder handen neemt. Dit vond ik heel gek, en daarom ben ik wat tips op een rij gaan zetten om je tuin net zo mooi te maken als dat jezelf lukt met je interieur. De eerste is kritisch kijken. Natuurlijk is een mooie loungeset heel belangrijk, maar als minder opvallende dingen zoals betegeling, een regenton of een schutting lelijk zijn komt je loungeset niet tot zijn recht. Kijk daarom kritisch naar wat er zich eigenlijk allemaal in je tuin bevindt, en analyseer of deze items wel stijlvol zijn of niet. De volgende stap is om te gaan speuren naar websites die stijlvolle tuin artikelen verkoopt die ook betaalbaar zijn! Een tuinspeciaalzaak is erg prijzig, en bij bijvoorbeeld de Ikea is het assortiment te gelimiteerd. Vervolgens kun je nog gaan kijken naar objecten die misschien niet typisch ‘tuin’ zijn, maar wel heel goed passen! Denk aan buitenvloerkleden en lantaarns of lampionnen!

 

Een Capi regenton ziet er niet eens uit als regenton!

Nu vertel ik kort over wat belangrijke producten die mensen snel vergeten als ze hun tuin opnieuw inrichten, maar die wel veel invloed hebben op het totaalplaatje! Mijn favoriete object uit mijn tuin is mijn regenton. Dit klinkt misschien gek, maar ik let goed op duurzaamheid en waterverbruik, en met de regenton bespaar je zoveel sproei-water, omdat je gewoon het opgevangen regenwater gebruikt! Wel is een regenton vaak lelijk of alleen maar in een robuuste houten stijl verkrijgbaar. De Capi regenton is zo modern en stijlvol dat hij er niet eens uitziet als regenton. Deze Capi regenton is veruit mijn favoriete onderdeel van de tuin!

Je planten en bloemen als showstopper in de Capi plantenbak

Een ander product die ik in dezelfde stijl als de regenton heb gekocht is een Capi plantenbak. Je hebt deze Capi plantenbak in verschillende formaten, vormen en stijlen, maar ze zijn allemaal even stijlvol. De bolvaas is veruit mijn favoriet, en daar staat een prachtige palm in. Een paar mooie plantenbakken met unieke planten er in geven je tuin een luxe uitstraling! Zelfs als je al veel natuurlijke stukken groen en planten hebt kun je prima nog bij bijvoorbeeld je loungeset een mooie Capi plantenbak neerzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *