trampoline
Woning en Tuin

De beste trampolines van 2021


Lekker springen op de trampoline is waar je elk kind blij mee maakt. Dit speeltoestel is een leuke manier om kinderen te vermaken in de buitenlucht. Het juiste springtoestel uitzoeken is echter niet eenvoudig. Daarom vindt je hier een gemakkelijk overzicht van de beste trampolines die er te vinden zijn.

 De Salta-Combo


Het eerste trampo is de Salta-Combo. De Salta-Combo heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding van alle trampo’s die er te vinden zijn. Zo is de Salta-Combo sterk, veert hij erg goed en is hij veilig. De Salta-Combo wordt ook nog eens geleverd met een veiligheidsnet voor extra bescherming. De Salt-Combo is een echte allrounder en ideaal vermaak voor de kinderen.

trampoline

 Salta First Class Combo


De Salta First Class Combo is pure kwaliteit. De Salta First Class is misschien wat duurder, maar de kwaliteit liegt er niet om. De Salta First class is gemaakt van de beste materialen die er te vinden zijn. Hierdoor is de Salta erg duurzaam en veilig. Daarnaast is het vangnet gemaakt van erg zacht materiaal. Hierdoor kunnen kinderen zich niet bezeren mochten ze per ongeluk tegen het zijnet aanspringen.

 Salta Excellent Ground


Ben je op zoek naar een trampo die in de grond ligt dan is de Salta Excellent Ground een goede optie. Dat de Excellent Ground in de grond ligt heeft vooral een esthetisch voordeel. De Excellent Ground is een ideaal speeltoestel voor een wat grotere tuin. De veerkracht van de Excellent ground is erg goed. Daarnaast is het materiaalgebruik ook top.

 Tunturi Fitness


Ben je op zoek naar een sporttrampoline dan moet je bij Tunturi zijn. De Tunturi is een opvouwbare sporttrampoline. Dit maakt de Tunturi gemakkelijk op te bergen. De Tunturi is vooral bedoelt voor verschillende sport- en fitnessoefeningen. Verder kan de Tunturi ook gebruikt worden als kleine trampo voor de kinderen.

 Exit Silhouette


De Exit Silhouette is een rechthoekige trampo op poten. De Exit Silhouette beschikt over een geweldige veerkracht. Ook is de veiligheid die de Exit levert hoogwaardig te noemen. De Exit Silhouette is verkrijgbaar in verschillende maten. Voor ieder wat wils dus.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *