Woning en Tuin

De hovenier van Amersfoort

Woon je in Amersfoort en ben je van plan om eindelijk je droomtuin aan te laten leggen? Schakel dan een professioneel hoveniersbedrijf in die gespecialiseerd is in het aanleggen van tuinen. Kous Hoveniers is met zijn 25 jaar ervaring dé hovenier van Amersfoort. Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden zijn de expertises van dit bedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak en al uw wensen zullen besproken worden. 

Het ontwerp

Elke nieuwe tuin begint met een ontwerp. Dit ontwerp wordt gemaakt aan de hand van een gesprek waarin al je wensen over je droomtuin in kaart worden gebracht. Dit gesprek is natuurlijk vrijblijvend. Vervolgens gaan de tekenaars aan de slag om al jouw wensen op papier te zetten en de tuin van je dromen grafisch te realiseren. Hierbij wordt rekening allerlei factoren, bijvoorbeeld de lichtinval in je tuin. Dit ontwerp wordt hierna gepresenteerd en je kan eventueel zelfs een 3D-tekening van de tuin krijgen. 

De aanleg

Wanneer je ontwerp goed wordt gekeurd, steken onze hoveniers de handen uit de mouwen. Dan wordt gestart met de aanleg van je tuin. Bij de aanleg van de tuin wordt niet zomaar iets gedaan. Achter elke handeling zit een gedachte. Alles moet goed doordacht zijn. Een tuin moet mooi aangelegd worden en moet ook lang mooi blijven. Zodat jouw tuin altijd aantrekkelijk blijft om ervan te genieten. 

Onderhoud 

Nadat de tuin aangelegd is, moet de tuin natuurlijk ook mooi onderhouden worden. Ook hierbij is Kous Hoveniers in gespecialiseerd. Je zou de tuin zelf ook kunnen onderhouden, maar een professioneel oog voor detail ziet alle ontwikkelingen in de tuin die een aanpak nodig hebben. Twijfel daarom niet en schakel Kous Hoveniers in. 

Neem contact op

Voor een droomtuin te realiseren neem je contact op met dé hovenier van Amersfoort. Al jouw wensen voor de tuin komen bij Kous hoveniersbedrijf in vervulling. Neem vandaag nog contact op. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *