Cipres
Tuinieren

Dit moet je weten over de Cipres haag

Sta je op het punt om een nieuwe haag aan te schaffen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij gaan je namelijk veel vertellen over de Cipres haag. Deze haag is erg populair, en wordt gebruikt om een decoratieve en natuurlijke haag te maken. Lees dus vooral even verder, wanneer je meer wilt weten over deze haagplant.

Cipres

Waarom je voor deze plant zou kiezen

Wil je voor de Cipres haag gaan? Dan sta je op het punt om een goede keuze te maken. Deze plant biedt namelijk enorm veel voordelen. En enkele van deze voordelen nemen we kort met je door.

Cipres

Het zorgen voor meer privacy, is voor veel mensen een belangrijke reden om voor een haag te kiezen. En met de Cipres haag, weet je zeker dat je voor veel privacy zorgt. De haag kan namelijk wel 10 meter hoog worden. Zet deze haag dus rondom je tuin of huis, en je weet zeker dat niemand bij je naar binnen kan kijken. Tevens zorg je ervoor dat je minder last hebt van geluid en wind. Het zijn namelijk dichte bladeren, die een hoop tegen kunnen houden. Daarnaast is deze plant erg tolerant voor ziekten. Wordt het dus geplant in een gebied waar de kans hierop aannemelijk is? Dan maak je hiermee dus een extra goede keuze. Tenslotte zorgt het er net als veel andere hagen voor, dat er meer leven in je tuin zal komen.