Woning en Tuin

Een lamellen dak in de tuin voor elk type weer

Het wordt eindelijk weer mooier weer en dat betekent dat veel mensen in de tuin van de zon willen gaan genieten. De tuin is bij veel huizen de speciale plek die in de zomer maar wat graag gebruikt wordt. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld barbecues of een heerlijk diner buiten in de warme lucht of om gezellig een borrel te drinken met vrienden of familie. Ook kan dit de fijne plek zijn om in het weekend in de zon te genieten van een goed boek met een verfrissend drankje. Echter, leven we uiteindelijk nog steeds in Nederland en kan het na de meest zomerse dag van het jaren in de avond alsnog een beetje gaan regenen. Daarom is het ook handig om hier in de tuin op voorbereid te zijn. Er is dan ook een manier om dit op de juiste manier te regelen, door gebruik te maken van een lamellendak

Lamellendak 

Een lamellendak is namelijk een prachtig object dat de tuin alles kan bieden wat het maar nodig heeft. Met dit dak kan je ervoor zorgen dat je even in de schaduw kan zitten of deels zonnestralen door de lamellen heen laat komen. Daarnaast is dit natuurlijk de ultieme manier om in de regen toch nog buiten in de tuin te kunnen zitten. Zeker wanneer het in de zomer erg warm is maar een beetje regent is dat een hele fijne optie om te hebben. De motor in het dak zorgt er dan ook op een goede manier voor dat de lamellen naar wens kunnen openen of juist weer kunnen sluiten. Het lamellendak kan direct aan het huis geplaatst worden, maar ook losstaan ergens in de tuin boven bijvoorbeeld een lounge.

Diverse opties

Er zijn dus veel verschillende opties om een dak als deze in te zetten in de tuin. Naast het feit dat het lamellendak op diverse plekken in de tuin geplaatst kan worden, zijn er ook nog eens meerdere standen waarin het dak kan functioneren. Op deze manier zal het dak altijd de gewenste functie bieden in de tuin. Deze daken zijn in verschillende stijlen te verkrijgen, de kleuren die gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld wit, antraciet, ivoor of grijs. Door dit kleurgebruik zal het dak een zeer moderne uitstraling aan de tuin geven. Daarnaast wordt dit dak altijd op maat gemaakt. Dat houdt in dat het dak altijd perfect in de tuin zal passen en het design op de juiste manier zal aansluiten bij de rest van de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *