Wietzaadjes
Bloemen & Planten

Erg tevreden over wietzaadjes van GoldSeeds.nl

Niet lang geleden bedacht ik mij ineens dat wietzaadjes wellicht een goede investering zouden zijn. Ervaring met het kweken van fruit en groenten op eigen grond had ik al. Het leek mij dus leuk om eens iets nieuws te proberen. Online ben ik gaan zoeken en zo kwam ik terecht bij GoldSeeds.nl.

GoldSeeds

Het kiezen van zaden

In de webshop zag ik al snel dat de keuze erg groot was. Omdat ik hier nog geen ervaring mee had, wist ik zo snel niet welke wietzaadjes ik moest kiezen. Als een echte beginner, ben ik de hele webshop afgestruind om alle informatie te lezen over de zaden. Dit is echt een groot voordeel; de shop biedt veel informatie, zodat je van tevoren precies weet wat je koopt. Je komt dus niet voor verrassingen te staan, wanneer je jouw pakket ontvangt. Persoonlijk denk ik dat het een kwestie van proberen is, voordat je weet welke zaden het meest geschikt zijn in jouw situatie. Het is een kwestie van smaak, maar ook van de juiste omstandigheden natuurlijk. Niet elke plant groeit op elke plek even goed. Al met al heb ik een aantal verschillende soorten gekocht, om gewoon eens te zien wat het doet.

zaadjes

Fantastisch resultaat

Zoals ik bij de omschrijving in de webshop al had gelezen, had het soort wietzaadjes dat ik kocht een uitbundige groei- en bloeifase. Het ene soort zaadjes bleek ook inderdaad lekker zoet te zijn. Het andere was al snel oogstrijp, waardoor ik er met speels gemak al van kon genieten. Het resultaat was nog beter dan ik gehoopt had, omdat ik nog niet eerder ervaring had met dit product. GoldSeeds heeft regelmatig mooie aanbiedingen, waardoor het het proberen altijd waard is. Ik ben in ieder geval zeer tevreden!