Geen categorie

Frisse geur op de maandagochtend

Als een werknemer maandagochtend het kantoor binnen loopt moet deze verwelkomt worden met een mix van geuren. Deze mix kan bestaan uit de geur van chloor en schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het ook lekker als de werknemer wordt verwelkomd door de geur van kantoorplanten. Dit zal hem doen beseffen dat het allemaal heel lekker ruikt. Dit is wel een lekker gevoel en hopelijk kan dit ook lekker ruiken voor de rest van de mensen. Wij zien dus ook dat er mensen zijn die deze geur lekker vinden. We verwachten dat er steevast meer mensen zijn die zich gaan verdiepen in kantoorplanten.

Verschillende geuren van verschillende planten

Er zijn talloze verschillende kantoorplanten beschikbaar. Het is dus alleen belangrijk dat je kiest welke kantoorplanten het beste bij jou passen. Jij moet zelf kiezen welke plant nu perfect is voor de klant. Zij zien dus steeds meer mensen die met ons willen samenwerken. Je kunt ervoor kiezen om voor de werknemers kantoorplanten te halen zonder geur. Dit is wel zonde want de geuren zijn vaak heel lekker. Daarom vragen wij je ook om te kiezen voor kantoorplanten met hele lekkere geuren. Zij ruiken steeds lekkerder en de werknemers gaan deze helemaal te gek vinden.

Te sterke geuren zijn overdreven

Er moet wel gekeken worden naar de sterkte van de geuren. Wij als experts op het gebied van kantoorplanten weten dat sommige kantoorplanten echt een sterke geur kunnen hebben. Dat wordt voor ons een beetje lastig. Zo kunnen wij namelijk niet positief spreken over de kantoorplanten met extreem sterke geuren. Die horen niet thuis op een kantoor. De geur moet aangenaam zijn en op geven moment ook gewenning geven. Ruik dus goed voordat jij jouw aankoop doet. Je wilt natuurlijk niet dat het vreselijk gaat stinken op kantoor door een te sterke geur van de kantoorplanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *