overkapping
Tips

Geniet het hele jaar van je tuin dankzij de serre van Metalura

Ken je dat: het is eigenlijk net iets te koud om buiten te zitten maar het is wel een mooie dag en binnen zit je ook liever niet. De oplossing daarvoor is simpel: bouw een serre! Als je zelf niet zo handig bent kun je een Metalura serre laten bouwen. Deze zijn op maat gemaakt en samen met jou ontworpen zodat je altijd gelukkig bent met het eindresultaat. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de materialen en de beste manier van monteren, daar help Metalura je mee. 

serre

Wat is een serre?

Als je niet weet wat een serre is dan is het wellicht tijd om je daar eens in te verdiepen. Het kan namelijk de tijd die jij in je huis en je tuin doorbrengt aanzienlijk aangenamer maken. Met een serre maak je een unieke ruimte met veel glas en licht. Het is als het ware een uitbouw aan je huis met vrijwel alleen maar glas. Er zijn vaak verschillende soorten glas en andere materialen om uit te kiezen. Je kunt dit overleggen met de experts van Metalura. Zij weten welk materiaal het beste zal werken op jouw gevel en wat mooie opties zijn met betrekking tot design. 

glazen schuifwanden

Is een serre de beste keuze?

Een serre is prachtig maar het is ook een aardige investering. Bovendien sluit je de ruimte volledig af. Wil je liever alleen een plek om droog te zitten op een regenachtige zomerdag? Dan kun je beter kiezen voor een terrasoverkapping.