Woning en Tuin

Je schutting opfleuren met deze tips

Een schutting is ook maar een schutting, tenzij je deze natuurlijk opfleurt. Niemand zegt dat een schutting saai hoeft te zijn! Alhoewel een schutting vaak vooral functioneel is, is het toch ook wel fijn als deze er een beetje mooi uitziet. Maar hoe pak je dat dan aan en hoe fleur je je schutting op een leuke manier op? In dit artikel vind je wat leuke tips.

Zwevende planten op je schutting

Wil je een uniek effect creëren, kies dan voor een schutting met zwevende planten. Zowel composiet schuttingen (van tuinhoutcentrale.nl) als andere soorten schuttingen kun je op deze manier opvrolijken. Je kunt natuurlijk zelf kiezen voor welke planten je gaat. De planten zweven niet echt, maar staan op dunne planken die op een subtiele manier aan de schutting zijn bevestigd, waardoor het lijkt alsof de planten zweven.

Een romantische schutting

Ben jij een echte romanticus? Dan kan het absoluut leuk zijn om je schutting een romantische sfeer te geven. Hang bijvoorbeeld mooie kaarsjes in sierlijke potjes aan de schutting en plaats soortgelijke kaarsjes op je terras of in de loungehoek. Hapjes erbij en lekkere drankjes en genieten maar. Zo beleef je gegarandeerd een romantische avond met je geliefde, of natuurlijk gezellig samen met vrienden of vriendinnen.

Maak een extra tuin van je schutting

Heb je een tekort aan tuin? Dan ga je toch gewoon verder op de schutting? Bevestig allerlei soorten fraaie planten op de schutting en je zult zien dat dit een erg knus effect geeft. Het is ook leuk om lijsten op te hangen en deze te vullen met mooie plantjes, zoals bijvoorbeeld vetplantjes. Deze planten zijn niet alleen erg hip, maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Je plaatst ze en hoeft er vervolgens bijna niet meer naar om te kijken. Behalve natuurlijk als je wilt genieten van het mooie uitzicht op je schutting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *