Bloemen & Planten

Kamerplanten online bestellen

Vanuit je huis uitzoeken welke planten jij wilt was nog nooit zo makkelijk. Waarom naar een tuincentrum gaan als je je eigen huis niet eens hoeft te verlaten? Het scheelt je een hele hoop heen en weer geloop en gesjouw, en de planten worden gewoon bij jou thuis afgeleverd. Kamerplanten webshops zoals Boompje voor Thuis hebben het voor de klant zo makkelijk mogelijk gemaakt, een groot aanbod kamerplanten duidelijk en overzichtelijk online.

Hoe worden de kamerplanten bezorgd?

Je zal vast denken dat planten niet makkelijk zijn om in te pakken, deels heb je hier wel gelijk natuurlijk. Maar voor elk probleem is er een oplossing, zo zijn er speciaal voor de verzending van kamerplanten dozen ontwikkeld zodat deze planten niet beschadigen. Door het juist inpakken en verzenden gebeurt er niks met jouw bestelde kamerplanten. Veel kamerplanten komen dan ook direct vanaf de kweker naar jouw huis! Deze haalt jouw uitgekozen plant uit de grond direct als jij hem hebt besteld.

Zijn planten online niet duurder?

Omdat veel verkopers van planten afspraken hebben met verschillende kwekers zijn de prijzen niet duurder dan in de winkel. Ze zijn vaak zelfs goedkoper! Een webshop in kamerplanten hoeft namelijk niet een groot duur pand te onderhouden. Er is meestal ook een afspraak met de kwekers gemaakt over planten die beschadigd aankomen, om duurzaamheid te promoten hebben ze afgesproken dan klanten de verkeerde of beschadigde plant mogen houden en een nieuwe thuis gestuurd krijgen! Is dat niet een top regel? 

Wat zijn goede planten om online te bestellen?

Het maakt totaal niet uit welke planten jij online besteld, elke plant kan verzonden worden en in de meeste gevallen met een vers in huis garantie. Het ligt natuurlijk ook aan de kwaliteit van de kweker, want wat zijn kamerplanten zonder een goede kweker?