bamboe kamerscherm
Meubelen

Maak eenvoudig een apart ruimte

Niet iedereen heeft de luxe overal een aparte kamer voor te hebben, toch wil je wel eens even een momentje privacy als je samen in een ruimte bent met je gezin. Moet je nog even wat werk afmaken dan is het fijn dat je even dat momentje rust hebt, en je eigen ruimte om te werken. Met een bamboe kamerscherm creëer je als het ware je eigen kamer, je hebt niet alleen een eigen ruimte maar het scherm staat ook erg mooi als decoratie. Op deze manier gebruik je het scherm dus voor meerdere doeleinden.

Voor iedere kamer het goede model

Gelukkig zijn er voor iedere woning ook de geschikte schermen verkrijgbaar, of je nu een strak model wilt of een model wat inklapbaar is. Door de materialen die gebruikt zijn, ben je er in ieder geval zeker van dat je een uniek scherm hebt. Neem je het echte houten frame met de bamboe afwerking, dan weet je zeker dat je multifunctioneel bent want deze kun je ook voor andere dingen gebruiken. Het is zelfs mogelijk in combinatie met een glasplaat er een complete tafel van te maken. 

bamboe kamerscherm

Privacy en toch aanwezig

Het is natuurlijk niet gezellig als je helemaal niets meer meekrijgt als je even aan het werk bent bijvoorbeeld, maar ook daarvoor is er een perfecte oplossing gevonden. Een bamboe kamerscherm in de vorm van een divider kun je toch nog voldoende meekrijgen van de rest, terwijl je wel een beetje beschermd je werk kunt doen. Zeker wanneer je een gezin met kinderen hebt is dit leuk, maar je kunt de schermen ook voor andere afscheidingen gebruiken of als decoratie in de woon of slaapkamer. Op de website van misterbamboe.nl vind je verschillende schermen die je kunt gebruiken in het hele huis ter decoratie of als afscheiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *