kunstgras leggen
Tuinieren

Richt een moderne makkelijk te onderhouden tuin in

Kunstgras aanschaffen voor de tuin

Kunstgras aan laten leggen is een goede optie die veel tijd scheelt. De professional kan het op de juiste wijze aanleggen in de tuin. Je kunt zelf de ondergrond gereed maken of dit laten doen. Hierbij kun je denken aan het weghalen van een oude grasmat. Soms wordt kunstgras zelfs gratis gelegd. Dit hangt af voor hoeveel vierkante meter je besteld. Bij het kunstgras aan laten leggen in de tuin kun je denken aan het vlak maken van de ondergrond. Het weghalen van terrastegels, bestrating of een oud grasveld. Kunstgras wordt passend op maat gemaakt. Onzuiverheden zoals naden kunnen met speciale lijm voor kunstgras worden weggewerkt. Strooizand biedt de ondergrond en daarnaast kan het kunstgras worden geborsteld. Kunstgras is strak en modern. Verder blijft het altijd optimaal groen.

Hoe wordt kunstgras gelegd?

Kunstgras aan laten leggen gebeurd effectief en netjes. Het oude gras wordt verwijderd zodat er alleen nog grond overblijft. Verdichtingszand wordt aangeleverd en wordt in de grond gebracht als bodemlaag. Het zand wordt afgewerkt en verdeeld over het oppervlak. Het zand wordt netjes afgevlakt en verspreid. Met een doek wordt de druk verdeeld. Er zijn verschillende soorten kunstgras. Het gras van jouw keuze wordt gelegd. Eventueel een combinatie met andere soorten. Ook wordt het gras passend op maat gemaakt met het instrooien van een zand en het lijmen van naden.

kunstgras aan laten leggen

Voordelen van kunstgras

Kunstgras is modern en vergt nauwelijks onderhoudt. Het past ook bij een strak aangelegde tuin. Het gras ziet er zeer realistisch uit en is bijna niet te onderscheiden van echt gras. Het is vol gras en zacht. Je kunt het soort kiezen door een gratis staaltje te proberen. Er zijn diverse soorten kunstgras met diverse structuren. Het gras zal zeer lang meegaan en er ontstaan geen kale plekken zoals bij echt gras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *