Verasol tuinkamers
Accessoires

Ultiem genieten van en in je tuin

Soms hoef je niet ver weg om te genieten, met Verasol tuinkamers ben je het hele jaar door op vakantie in je eigen tuin. Je leest het goed, het hele jaar door zomer en winter. Het aluminium systeem wat wordt gebruikt in combinatie met de perfecte schuifwanden zorgt ervoor dat je geniet van een veranda van sublieme kwaliteit. Naar wens kun je de tuinkamer open en dicht doen, in weer en wind in je tuin genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Verasol tuinkamers

Perfect systeem voor jouw tuin

Onder een afkapping heb je altijd te maken met wind en als het tegenzit de regen die er onder waait. Met een tuinkamer heb je daar geen hinder meer van, wat voor weer het ook is je geniet met volle teugen van je tuin. Een tuinkamer kun je compleet inrichten, maak er een soort verlengde woonkamer van. Bij mooi weer schuif je de glazen wand compleet open, het systeem is zeer stabiel en van hoge kwaliteit. Omdat de wanden zijn vervaardigd van veiligheidsglas weet je zeker dat er niets mee kan gebeuren.

Verasol tuinkamers

Ook vaste wanden mogelijk

Bij Verasol tuinkamers kun je er ook voor kiezen om vaste aluminium kozijnen te laten plaatsen. Op deze manier kun je de voorkant geheel open doen met een glazen schuifwand om de frisse lucht te ervaren van de buitenlucht. Waar je ook voor kiest, alle kozijnen en wanden worden voor jouw situatie perfect op maat gemaakt. Wil je eerst de tuinkamer zelf zien en beleven? Kom dan langs in de showroom van Verasol en ervaar het gevoel van een maximaal buitenleven in de zomer en winter.